Churros valkoisen ja tumman suklaakastikkeen, hasselpähkinöiden ja kookoksen kera
- Sara Bjurbäck
- 24.11.
- 1 min käytetty lukemiseen
Annokset: 2-4 annosta
Aika: 10-20 min
Vaikeustaso: Helppo

Ainekset
Aviko Churros 300 g
50 g valkosuklaata
50 g tummaa suklaata
1 kourallinen paahdettuja ja hienonnettuja hasselpähkinöitä
kaakaojauhe
kookoshiutaleet
Valmistus
Avikos Churros uuniin valmistetaan suoraan pakastimesta. Valitse, kypsennätkö churrot uunissa tai airfryerissä ja aseta ne talouspaperin päälle.
Uuni: Kuumenna uuni 220 °C:een. Kypsennä churroja uunin keskiosassa 10 minuuttia. Jätä lepäämään 3 minuutiksi. Airfryer: Levitä churrot tasaisesti pohjalle. Kypsennä 6 minuuttia 200 °C:ssa ja anna levätä 3 minuuttia ennen tarjoilua.
Suklaakastike: Riko suklaa pienemmiksi paloiksi ja laita kahteen kulhoon - valkoista suklaata toiseen, tummaa toiseen. Sulata suklaa erikseen vesihauteessa.
Kasta lämpimät churrot sulaneeseen suklaaseen (tai tiputtele päälle, jos haluat sellaisen efektin).
Ripottele päälle pähkinöitä, kookoshiutaleita ja kaakaota. Nauti!
Vinkki: lisää teelusikallinen öljyä (esimerkiksi kookosöljyä) suklaan joukkoon, jotta kastikkeista tulee tasaisempia.
Kommentit