top of page

Churros valkoisen ja tumman suklaakastikkeen, hasselpähkinöiden ja kookoksen kera

  • Sara Bjurbäck
  • 24.11.
  • 1 min käytetty lukemiseen

Annokset: 2-4 annosta

Aika: 10-20 min

Vaikeustaso: Helppo

ree

Ainekset

Aviko Churros 300 g

50 g valkosuklaata

50 g tummaa suklaata

1 kourallinen paahdettuja ja hienonnettuja hasselpähkinöitä

kaakaojauhe

kookoshiutaleet


Valmistus

  1. Avikos Churros uuniin valmistetaan suoraan pakastimesta. Valitse, kypsennätkö churrot uunissa tai airfryerissä ja aseta ne talouspaperin päälle.

    Uuni: Kuumenna uuni 220 °C:een. Kypsennä churroja uunin keskiosassa 10 minuuttia. Jätä lepäämään 3 minuutiksi. Airfryer: Levitä churrot tasaisesti pohjalle. Kypsennä 6 minuuttia 200 °C:ssa ja anna levätä 3 minuuttia ennen tarjoilua.


  1. Suklaakastike: Riko suklaa pienemmiksi paloiksi ja laita kahteen kulhoon - valkoista suklaata toiseen, tummaa toiseen. Sulata suklaa erikseen vesihauteessa.


  1. Kasta lämpimät churrot sulaneeseen suklaaseen (tai tiputtele päälle, jos haluat sellaisen efektin).


  1. Ripottele päälle pähkinöitä, kookoshiutaleita ja kaakaota. Nauti!

    Vinkki: lisää teelusikallinen öljyä (esimerkiksi kookosöljyä) suklaan joukkoon, jotta kastikkeista tulee tasaisempia.


Kommentit


Tämän julkaisun kommentoiminen ei ole enää käytettävissä. Ota yhteyttä sivuston omistajaan saadaksesi lisätietoja.
bottom of page